Det talas mycket om bostadsmarknaden i Sverige. Det skrivs om den i tidningar och vi talar om den med vänner och bekanta. Att köpa och sälja bostad är idag ett mycket vanligt samtalsämne och detsamma gäller för lägenhetsbyte. Att vilja flytta till mindre, större eller investera i en lägenhet eller ett hus är en dröm för många, men vägen dit kan vara lång och svår. Med hjälp av vår blogg kommer det hela att bli mycket enklare.

Den här bloggen riktar sig således till dig som planerar att sälja din bostad, köpa en bostad för första gången eller kanske sälja och köpa nytt på en gång. Det är även en blogg där vi kommer att prata om hur det går till i samband med ett lägenhetsbyte och alla de användningsområden som en mäklare har. Vi vet hur svårt det är att hitta rätt i den stora djungeln och har därför tagit fram en blogg som förenklar, informerar och vägleder.

Vi bakom bloggen

Vi som står bakom bloggen är ett gäng med lång erfarenhet av att sälja och köpa bostadsrätter. Under åren och efter ett flertal olika köp och försäljningar har vi insett att det är så mycket som novisen behöver ha koll på, ännu mer än man någonsin hade kunnat tro. Även om man får hjälp av en mäklare på vägen så kan det vara svårt att hänga med i svängarna. Det är naturligtvis något som vi vill att du som vår läsare ska slippa.

Genom att samla all vår kunskap så har vi kunnat sätta ihop en sajt som är så enkel och informativ som möjligt. Vi vill inte bara att du ska förstå hur det går till att köpa och sälja bostäder, utan att du även ska få en inblick i hur du kan finansiera ditt bostadsköp, t.ex. genom att ansöka om ett bolån eller genom att använda den där jackpotten som du kammade hem när du spelande på nätcasino.

Med öppna armar så välkomnar vi dig därför till vår blogg om bostäder och allt som kan tillhöra. Vi uppdaterar ständigt med nytt material för att du ska kunna ha koll på de senaste trenderna såväl som vad som gäller på marknaden just nu. Själva står vi nu inför en försäljning i privatlivet, vilket gör att vi kan dela med oss av våra erfarenhet i realtid. Återigen vill vi hälsa dig som läsare varmt välkommen och trevlig läsning!