Aktuellt


Svensk Bomarknad - fullsortimentsmäklare

Svensk Bomarknad har en rad tjänster både förmedling och byten av villor, bostadsrätter och hyresrätter. Vi på Svensk Bomarknad har arbetat med förmedling av bostadsrätter och villor under flera decennier.

Exempel på uppdrag:

M

Vanligt mäklaruppdrag. Mäklaren visar villan för samtliga spekulanter och håller i budgivningen. Prisexempel villa 1,5 %

L

Samma uppdrag som medium men med viss styling av bostaden, säljaransvarsförsäkring. Prisexempel villa 2 %

XL

Ett mycket omfattande mäklaruppdrag.

Förutom ovan ingår omfattande styling av bostaden och tomten, hyra av möbler under visningen mm. Prisexempel villa 5%

B - bytesuppdrag

När Du har krav på byte till en hyresrätt. Svensk Bomarknad är den mest framgångsrika bytesmäklaren i Storstockholm med ett register på ca 5 000 hyresrätter. Prisexempel villa 3,5 – 4,5 %

Välj Svensk Bomarknad.
Konkurrensen mellan mäklare i Stockholmsområdet är stenhård och vi är stolta över att kunna erbjuda en omfattande mäklartjänst.
Välj oss och en professionell mäklartjänst utöver det vanliga. Vi kan hjälpa Dig när Du ska sälja, köpa eller byta boende oavsett i vilket skede i livet Du befinner Dig. Vi kan t.o.m. ordna en hyresrätt till Dig i Stockholms innerstad som byte när Du säljer villan/radhuset genom oss. Många villasäljare tycker att det blir för dyrt att köpa en bostadsrätt - därför är byte till hyresrätt mer aktuellt för många än tidigare. Vi kan ordna en liten hyresrätt till Ditt hemmavarande tonårsbarn som ska flytta hemifrån när Du säljer villan/radhuset genom oss och själv köper en annan bostad. Det är skillnad på mäklare och mäklare. Vi har tillfört marknaden nya mäklartjänster! Testa oss innan Du väljer annan mäklare. Det kan löna sig! När Du väljer mäklare ska Du välja en mäklare Du har förtroende för. Välj Svensk Bomarknad!


Sälja eller byta bostad?

Låt inte drömmen stanna vid en dröm! Väljer du oss som mäklare, hjälper vi dig hela vägen. Från att hitta den perfekta villan eller våningen till att se till att du får ett bra pris för din nuvarande bostad. Vi sköter alla papper och ser till att du får ut högsta möjliga pris.

Kontaktuppgifter >>

Aktuella visningar
© Svensk Bomarknad AB  | E-post: info@svensk-bomarknad.se